Stella Dechen y Alexander Khawa

Stella Dechen nació el 14 de enero de 2011, Alexander Khawa nació el 9 de enero de 2013 ambos provienen de una mezcla peculiar entre Islandia, España y el Tíbet.
Mami y Papi intentarán ir recopilando anecdotas de nuestra vida aqui y allá....

Tuesday, July 12, 2011

14C° esto hay que celebrarlo..

Estos ultimos dias han sido de lo más curiosos resulta que ha hecho un tiempo estupendo: la gente paseaba por la calle (sin coche), a los niños se les veia el pelo (sin el pasamontañas), los turistas se abrigaban demasiado (creian estar en Islandia) y nosotros hemos estado de sol a sol (lo que los mediterraneos conocemos como de 10 a 22h) aqui hay que recordar que seguimos teniendo luz las 24 horas y hemos ido a la piscina llena de turistas con abrigos, niños sin pasamontañas e islandeses sin coche :)
Los del super siguen pensando que somos guiris!! que noooo que vivimos aqui....
Y hablando del supermercado (por que sólo hay uno en un area de 60km) es tan pequeño que el carro de la niña hay que dajrlo fuera para poder circular por los pasillos yyyyyy la variedad es extraordinario, vamos a tipo de fruta por semana, esta semana nos ha tocado melón. De modo que hay veces que me veo obligada a comprarle potitos a la niña, muy a mi pesar y al de mi bolsillo porque cada potito cuesta 2 leuros...
A pesar de todo esto, me gusta este sitio, aqui van algunas de nuestras fotos en tiempos de soleados :)



P.d : Gracias a Delia por la dedicatoria, del baby shut upp jajajajja muuuuaaa

9 comments:

  1. Que lindas fotos :) Stella está hermosa!

    Besos!

    ReplyDelete
  2. Me gustan tus crónicas des de el país del frio! Disfrutad del solecito!

    ReplyDelete
  3. Jo també valoro molt això de estar a 2 dígits de temperatura, tot i que segur que el que tu valores és estar en dígits positius!
    Lo del super és indignant! Què passa que la gent al teu poble no menja o què? Has pensat de obrir tu una botigueta perquè de clients segur que no et faltarien!
    Una abraçada

    ReplyDelete
  4. Bueno, es molt dificil això d´obrir una botiga per nomes 50 persones, suposu que posaria el mateixos preus per poder sobreviure, el que fa la gent aqui es pillar el cotxe i anar a comprar a la ciutat, surt mes baratillo :)

    ReplyDelete
  5. Ostres, tinc ganes de llegir les teves cròniques i que ens expliquis a quin entorn vius, això del super em té ben encuriosida.
    Ja veig que us ho vau passar d'allò més bé amb el sol, jo sóc molt mediterrània i necessito el sol per tirar endavant, és com si em donés corda!

    ReplyDelete
  6. Hola, sóc nova per aquí jeje!

    M'has deixat impactada amb el preu d'un potito. Mare meva...

    Et seguiré que tinc molta curiositat per saber com és la vida a Islàndia.

    ReplyDelete
  7. Bueno es veritat que el preu dels potitos son 2 euros PERÒ aqui el sou minim son 1200 i la CASA on vivim ens costa 350 euros al mes amb llum i aigua inclosa :)

    ReplyDelete
  8. que xulo!!!! poder disfrutar del solet!!! ostres, vaya diferència de preus!!!! a mi no em faria res que els potitos em costessin això si els sous i els lloguers són així!!! per cert, que maco es veu el lloc a les fotos!!!

    ReplyDelete
  9. Caram! Doncs estic amb la Mirashka que ja pagaria jo els 2 euros encantada si el preu de la vivenda fos aquest aquí també.

    Com ens estem quedant els catalans... Fa llàstima i tot!

    ReplyDelete